Ontdek de schoonheid van leren wandtegels & wandbekleding 

Dakota sand bedwand

Etahome biedt een uitgebreide collectie prachtige leren wandtegels en wandbekleding die een ongekende elegantie en stijl toevoegen aan elk interieur. Door de unieke eigenschappen van natuurlijk leer te combineren met vakmanschap, brengt Etahome een veelzijdige collectie op de markt die zowel esthetisch als functioneel is.

Wandtegelcollectie

Ontdek onze exclusieve wandtegelcollectie, met prachtige leren wandtegels die met zorg zijn vervaardigd om een verfijnde uitstraling aan uw ruimte toe te voegen. Of het nu gaat om een accentmuur of een complete wandbekleding, onze tegels van echt leer bieden een luxueuze en duurzame oplossing voor uw interieur.

Prachtige leren wandtegels

Onze prachtige leren wandtegels zijn vervaardigd met oog voor detail, waardoor elk stuk uniek is. De veelzijdige toepassingen en kenmerkende uitstraling maken ze een perfecte keuze voor het creëren van een unieke wanddecoratie in elke ruimte.

Exclusieve tegels van echt leer

Etahome biedt exclusieve tegels van echt leer, die met de hand zijn vervaardigd om een tijdloze en luxe uitstraling te bieden. Elke tegel is zorgvuldig geselecteerd en gemaakt met vakmanschap, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig en uniek product.

Iedere tegel is uniek

Iedere tegel in onze collectie is uniek, en brengt de natuurlijke schoonheid en warme kleurtinten van leer tot leven op uw wanden. Door de natuurlijke variatie in het leer zijn eventuele kleine naden een teken van authenticiteit en dragen bij aan de charme van het eindresultaat.

Akoestische panelen

Naast de esthetische voordelen van onze leren wandtegels, bieden ze ook functionele voordelen, zoals geluiddempende eigenschappen, waardoor ze een veelzijdige en praktische keuze zijn voor verschillende interieurtoepassingen.

Leren wandbekleding

Leren wandbekleding is een prachtige manier om uw interieur te verfraaien met de warme en luxe uitstraling van echt leer. Bij Etahome kunt u kiezen uit een diverse collectie leren wandtegels in elke kleur, die eenvoudig op maat te snijden zijn en zelfklevend voor een gemakkelijke installatie.

Leren wandtegels in diverse kleuren

Onze leren wandbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder warme kleurtinten , zoals beige en andere natuurlijke kleuren die de warme en rustieke uitstraling van leer benadrukken. Door de veelzijdigheid in kleur, kunt u gemakkelijk een wanddecoratie creëren die past bij uw interieurstijl.

Kansas Cognac 25X25 Hexagon

Zelfklevende leren wandtegels

De zelfklevende leren wandtegels van Etahome zijn eenvoudig op de muur te plakken en eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes, waardoor u moeiteloos een unieke en prachtige wandbekleding kunt realiseren. De hechting van onze tegels op de muur adviseren wij te versterken door vooraf een primer aan te brengen.

Creëer een luxe uitstraling met leren tegels

Door de natuurlijke variatie en warme kleurtinten van leer, kunt u met onze leren tegels een luxe en exclusieve uitstraling creëren in elke ruimte. Bovendien zijn onze leren tegels op de muur geluiddempend, waardoor ze ook functionele voordelen bieden naast hun esthetische eigenschappen.

Ontdek de mogelijkheden met leren wandtegels

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van wandtegels en wandbekleding van Etahome. Met elke leren tegel kunt u een unieke en stijlvolle wanddecoratie creëren die de natuurlijke schoonheid en charme van leer benadrukt in elke ruimte.

Vragen over leren wandtegels

V: Zijn de leren wandtegels van Etahome gemaakt van echt leer?

A: Ja, de leren wandtegels van Etahome zijn gemaakt van 100% echt leer, waardoor ze een natuurlijke uitstraling hebben.

V: Kan ik de leren wandtegels op grotere oppervlaktes gebruiken?

A: Ja, de leren wandtegels  zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig op de muur te plakken zijn, waardoor ze geschikt zijn voor oppervlaktes groter dan 1 m².

V: Moet ik een primer gebruiken voordat ik de leren tegels op de muur plak?

A: Ja, het wordt aanbevolen om een primer te gebruiken voordat je de leren tegels op de muur plakt, om ervoor te zorgen dat de tegels goed hechten.

V: Zijn de kleurtinten van de leren tegels hetzelfde?

A: Ja, de leren tegels hebben dezelfde kleurtinten als onze leren tegels, waardoor je een consistente uitstraling krijgt in jouw interieur.

V: Zijn de leren tegels  geluiddempend en brandvertragend?

A: Ja, de leren tegels  zijn geluiddempend en brandvertragend, waardoor ze een veilige en praktische keuze zijn voor wandbekleding.

V: Kan ik meerdere leren tegels verdelen over een grotere muuroppervlakte?

A: Ja, je kunt de leren tegels eenvoudig verdelen over een grotere muuroppervlakte, zodat je een unieke en natuurlijke uitstraling kunt creëren.

V: Moet ik me zorgen maken over verkleuring van de leren tegels door temperatuurwisselingen?

A: Nee, leer is een natuurproduct dat door temperatuurwisselingen nauwelijks zal verkleuren, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken.

V: Hoe kan ik de leren tegels verwijderen?

A: Je kunt voorzichtig de beschermfolie verwijderen en de leren tegels van de muur afhalen. Zorg ervoor dat je dit voorzichtig doet, zodat de tegels niet beschadigd raken.

V: Kan ik de leren wandtegels via jullie site bestellen?

A: Ja, je kunt de leren wandtegels via onze site bestellen en ze eenvoudig thuis laten bezorgen.

Kansas Brown 25X25 hexagon

Het leer van etahome

Ben jij benieuwd hoe het leer van Etahome werkt?
Klik dan op de knop hierbeneden!

Leer-in-het-interieur

Onderhoud

Wil jij graag je leer goed onderhouden? Bekijk wat het beste werkt.

Voorbereiding

Ben je benieuwd  hoe je de beste voorbereiding treft?

Leer Interieurontwerp
interieurtrends

Ontwerptrends met Leer: De Impact van Textuur in Interieurontwerp

Introductie: Ontdek de wereld van leer in interieurontwerp. Van de rijke texturen tot de subtiele nuances, leer brengt een unieke esthetiek in elke ruimte. In dit artikel duiken we dieper in de ontwerptrends met leer en de impact van textuur in interieurontwerp. We zullen ook de verschillende texturen van leer

Lees meer»
Leren trapbekleding en Leren Wandbekleding
Leren interieurbekleding

Stap-voor-stap Installatie van Betaalbare Leren Wandbekleding en Trapbekleding

Introductie: Het installeren van leren wandbekleding en trapbekleding kan een uitdagende taak lijken. Maar met de juiste voorbereiding, nauwkeurige metingen en een gedetailleerde handleiding, kan het proces soepel en succesvol verlopen. In dit artikel nemen we je mee door het stap-voor-stap installatieproces van leren wandbekleding en trapbekleding, met aandacht voor

Lees meer»
Leren trap Kaiman Coal
Leren Trapbekleding

De Voordelen van Leren Trapbekleding

Introductie: Stap binnen in de wereld van leren trapbekleding waar luxe en langdurige kwaliteit hand in hand gaan. Met dit artikel lichten we de elegante uitstraling, duurzaamheid, en het onderhoudsgemak van echt lederen trappen toe. Voor wie op zoek is naar een trap die zowel een statement maakt als een

Lees meer»
Luxe leren trapbekleding nevada
Tips voor het plaatsen van wandbekleding

Complete Installatiegids voor Luxe Leren Trapbekleding

Introductie: Ontdek de kunst van het transformeren van uw trappen met luxe leren trapbekleding. Deze gids biedt een diepgaande blik op de installatieproces, van de voorbereiding tot de bevestigingstechnieken, en verzekert dat u geniet van de duurzaamheid en stijl die alleen echt leder kan bieden. Etahome, met meer dan 30

Lees meer»
Orlando Gray 40X10 Interieur
interieurtrends

Meubelgebruik voor Kleine Woonkamers: Maximaliseer Je Ruimte

Als een ervaren schaker die elke zet zorgvuldig plant om het potentieel van elk stuk te maximaliseren, moet je ook de plaatsing van meubels in je kleine woonkamer strategisch aanpakken. Je hebt te maken met beperkte ruimte, dus elke centimeter telt. Het doel is om een gezellige, functionele ruimte te

Lees meer»
Kansas Sand 50X25
interieurtrends

Minimalistisch Design in Kleine Ruimtes: Praktische Tips

Minimalistisch design toepassen in kleine ruimtes is als het creëren op een leeg doek; het vereist een balans tussen creativiteit en terughoudendheid. Je moet materialen en kleuren kiezen die niet alleen licht reflecteren, maar ook de essentie van minimalisme uitdragen met hun eenvoud en functionaliteit. Kies voor lichte, luchtige gordijnen

Lees meer»
Dakota Taupe 25X25 Hexagon
Invloed van Interieur op Welzijn

Creëer een Comfortabele Thuiswerkplek: Ergonomische Tips

In de wereld van thuiswerken zijn comfort en productiviteit belangrijk, en het goede nieuws is dat je ze allebei kunt hebben door je thuiswerkplek ergonomisch in te richten. Je hebt vast al gehoord dat een ergonomische opstelling je werkervaring thuis kan verbeteren, maar misschien weet je niet precies hoe. Het

Lees meer»
Orlando Brown 25X25 Hexagon Interieur
interieurtrends

Slimme opbergideeën voor kleine appartementen

Stel je voor dat je net bent verhuisd naar je knusse nieuwe appartement. Terwijl je uitpakt, merk je dat je uitgebreide collectie sjaals geen eigen plekje heeft. Maar geen zorgen, je bent niet alleen in deze uitdaging van ruimtegebrek. Met wandhaken en fluwelen hangers kun je niet alleen je mooie

Lees meer»
Dakota Sand 25X25
interieurtrends

Efficiënte meubelindeling voor kleine ruimtes

Misschien realiseer je het niet, maar hoe je je meubels plaatst, kan een grote invloed hebben op hoe je de ruimte ervaart, vooral in kleine ruimtes. Als je rondkijkt in je leefruimte, bedenk dan eens hoe het richten op een centraal punt, het kiezen van lichtgewicht meubels en het integreren

Lees meer»