...

Onze passie voor leren interieurbekleding

Wie zijn wij?

Etahome is een aanbieder van leer in het interieur. Etahome is een handelsnaam van C.J. Maas Leder-Lefa B.V., gevestigd in Waalwijk. 

Met ruim 30 jaar ervaring binnen de lederbranche is de kennis binnen het bedrijf erg uitgebreid. Etahome streeft naar de hoogste kwaliteit voor de vriendelijkste prijs. De lederen producten worden handgemaakt in Nederland van milieuvriendelijk én diervriendelijk gelooid leer. 

Voorzie jouw interieur met leer

Bij Etahome staan wij voor hoogwaardige kwalieit tegen een zachte prijs. Zo begint onze kansas collectie al vanaf 44,95 per m².

Leer-in-het-interieur

Duurzaam Leer

Kwaliteit voor mens en dier. Ons leer wordt enkel en alleen gelooid in landen met de juiste arbeidsvoorwaarden en in diervriendelijke omstandigheden.

Waarom kiezen voor Etahome?

Onze lerenwandbekleding is een prachtige combinatie van esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Met een breed scala aan kleuren, texturen en patronen bieden wij eindeloze mogelijkheden om de perfecte sfeer te creëren die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor Etahome lerenwandbekleding is de duurzaamheid. Wij geloven in het leveren van producten die lang meegaan en hun schoonheid behouden. Ons hoogwaardige leer is bestand tegen slijtage en scheuren, waardoor je gegarandeerd bent van een investering die jarenlang meegaat.

Modern master bedroom with black leather bedroom and purple wall - 3d rendering
Dakota Anthracite 25X25
Dakota Zwart 40X10

Wat maakt leren wandbekleding zo uniek

Esthetiek: Leren wandbekleding voegt een luxe en stijlvolle uitstraling toe aan een ruimte. Het natuurlijke materiaal en de textuur kunnen een uniek visueel element bieden dat zich onderscheidt van traditionele wandafwerkingen.

Duurzaamheid: Leren wandbekleding kan duurzaam zijn, waardoor het een langdurige en robuuste oplossing is. Leer is over het algemeen bestand tegen slijtage en kan in de loop van de tijd een uniek patina ontwikkelen, waardoor het karakter krijgt.

Akoestische eigenschappen: Afhankelijk van het type leer en de constructie van de wandbekleding, kan leer geluidsabsorberende eigenschappen hebben. Dit maakt het niet alleen een esthetische keuze, maar ook functioneel voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte.

Warmte en Comfort: Leer voegt een gevoel van warmte en comfort toe aan een ruimte. Het kan letterlijk warmer aanvoelen dan koude wandmaterialen, waardoor het een aangename atmosfeer creëert.