...

Luxe Leren Trapbekleding

In stijl tussen verdiepingen door.

Het bijzondere van leren trappen is de ongekende vrijheid die ze bieden. Met een scala aan leersoorten, kleuren en texturen kun je een trap creëren die naadloos past bij jouw persoonlijke smaak en de algehele inrichting van je ruimte. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos klassieke uitstraling, een eigentijdse flair, of iets daartussenin, lederen trappen zijn het canvas waarmee je jouw visie tot leven kunt brengen.

Ons Aanbod: Luxe leren trapbekleding

Luxe Leren trapbekleding

Etahome biedt leren trapbekleding aan. U heeft de keuze uit drie verschillende artikelen en alle kleuren kunnen als optie worden uitgevoerd worden in de verschillende prints

Trap halve maantjes

Opzoek naar trapmatten van leer? Bij Etahome bieden wij trap halve maantjes aan per trede voor maar €19,95 inc btw.

Het leer van Etahome :
kwaliteit & Duurzaamheid

Etahome biedt drie verschillende type leer aan:

  • Nevada: Onze Nevada collectie heeft van zichzelf een wat stevigere structuur. Dit maakt het product ideaal voor trappen en vloeren. Dit leer type hebben wij in zeven verschillende kleuren. Het is te verkrijgen in  vier verschillende prints namelijk: Buffalo – Kaiman – Jungle – Turtle
  • Texas: Onze Texas collectie heeft van zichzelf een wat soepeler structuur. Dit zorgt ervoor dat het product heel levendig wordt waarbij je de mooie leerstructuur terugvind op je trap.
  • Ataca: Onze Ataca collectie heeft van zichzelf een wat soepeler structuur. Dit zorgt ervoor dat het product heel levendig wordt waarbij je de mooie leerstructuur terugvind op je trap.

Onze prints voor unieke leren trap

BuFFalo

Jungle

Kaiman

Turtle

Python

Waarom kiezen voor een leren trap?

Leren trappen bieden een reeks onmiskenbare voordelen. Ten eerste, de natuurlijke uitstraling en textuur van leer voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. Het gevoel van leer onder je voeten is een traktatie voor de zintuigen, en het biedt een ongeëvenaard comfort bij elke stap.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een ander voordeel van leren trappen. Leer is van nature robuust en kan de tand des tijds doorstaan, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van je investering.

Montage

Het leer wordt gemonteerd door onze spcialisten die ervoor zorgen dat de trap tot in de perfecte puntjes is verzorgd. 

Benieuwd of jouw trap geschikt is?

Heb je twijfels of dat jouw trap wel geschikt is? Neem contact met ons op en wij zullen je voorzien van professioneel advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag advies ontvangen?

Blijf op de hoogte van onze trends & ontwikkelingen