...

Exclusieve Leren Wandbekleding

Onze lerenwandbekleding is een prachtige combinatie van esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Met een breed scala aan kleuren, texturen en patronen bieden wij eindeloze mogelijkheden om de perfecte sfeer te creëren die past bij jouw stijl en persoonlijkheid

Ons Assortiment Leren Wandbekleding

Kansas

Onze Kansas collectie bestaat uit 4 verschillende kleuren in 4 verschillende afmetingen. Verkrijgbaar vanaf €44,95

Orlando

Onze Orlando collectie bestaat uit 4 verschillende kleuren in 4 verschillende afmetingen. Verkrijgbaar vanaf €79,95

Dakota

Onze Dakoata collectie bestaat uit 7 kleuren in 4 verschillende afmetingen. Verkrijgbaar vanaf €89,95

Leren wandTEGELS

Geniet van de weelde van echt leer zonder zorgen. Onze wandbekleding is eenvoudig te onderhouden met minimale inspanning. Onze tegels zijn voorzien van een zelfklevende plaklaag hierdoor eenvoudig te monteren.

Ontdek de veelzijdigheid van leren wandbekleding en geef uw ruimte de luxe upgrade die het verdient. Ontdek onze collectie vandaag nog en omhels de tijdloze schoonheid van leren wanden. 

Waarom kiezen voor een leren wand?

Luxe Uitstraling: Leren wandbekleding voegt direct een gevoel van luxe en verfijning toe aan een ruimte. Het natuurlijke uiterlijk en de textuur van echt leer dragen bij aan een warme en elegante atmosfeer.
Duurzaamheid: Echt leer staat bekend om zijn duurzaamheid. Het is bestand tegen slijtage en behoudt zijn kwaliteit gedurende lange perioden. Dit maakt leren wanden een investering op de lange termijn.
Warmte en Comfort: Leren wandbekleding straalt warmte uit en creëert een gezellige sfeer in een ruimte. Het materiaal past zich aan de omgevingstemperatuur aan, waardoor het zowel in de zomer als in de winter comfortabel aanvoelt.
Akoestische Eigenschappen: Leer kan ook dienen als een natuurlijke geluidsabsorberende bekleding. Dit kan bijdragen aan het verminderen van galm in een ruimte en het verbeteren van de akoestiek.

Trends met leer

Legpatronen

Wildverband

Visgraat

Halfsteen

Rechtverband

De vier bovenstaande zijn ter inspiratie. Uiteraard zijn er meerdere legpratonen mogelijk. Uw eigen creativiteit kunt u volledig loslaten in uw interieur. Of u nu gaat voor het bekleden van een wand, tafel, kast of bureau met leer. Het is erg eenvoudig om uw eigen project te maken met de zelfklevende tegels. Deze zijn eenvoudig aan te passen qua grootte, het enige wat u nodig heeft is een scherp stanleymes. 

Leren wandbekleding woonkamer

Breng je interieur naar een hoger niveau

Met de tegels van Etahome zul je een echte eyecatcher krijgen in je interieur. Naast de elegantie en warmte biedt leer net dat beetje extra in je interieur. Dankzij de zelfklevende plakglaag ben je snel klaar met jouw project.

Bekijk nu onze producten en til jouw interieur naar een hoger niveau!

Wilt u graag wat leren stalen ? Vraag ze hier aan

Bestel eenvoudig leren voorbeeldtegels

Bekijk onze instagram

En vind inspiratie